Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді посилили карантинні заходи

Дата: 17.03.2020 14:07
Кількість переглядів: 1174

Відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Матусівської сільської ради ОТГ. На засіданні обговорили заходи щодо запобігання поширенню на території громади коронавірусу COVID-19. Присутні на засіданні поінформували про стан готовності до роботи у випадку виявлення коронавірусу.

Комісія вирішила:

  1. Заборонити масові та спортивні заходи на території громади в кількості більше 10 осіб включаючи   релігійні обряди та церемонії.
  2. Заборонити приймати відвідувачів закладам культури с. Матусів та с. Станіславчик, публічній бібліотеці с. Матусів та її філії в с. Станіславчик, закладам громадського харчування ПП Мірошниченко  та ПП Кравченко Н.О., заборонити діяльність комунального ринку.
  3. Центру надання адміністративних послуг організувати роботу в онлайн режимі та повідомити про це населення громади.
  4. Забезпечити безперебійну роботу продуктових магазинів, аптек, амбулаторії загальної практики сімейної медицини та ФАПів  с. Матусів та с. Станіславчик.
  5. Скасувати особистий прийом громадян  спеціалістами Матусівської сільської ради ОТГ.
  6. Рекомендувати керівникам підприємств та установ усіх форм власності розглянути можливість запровадження віддалених робочих місць та надання відпусток працівникам на період карантину.
  7. Рекомендувати керівникам підприємств, установ організувати посилений дезінфекційний режим в амбулаторії загальної практики сімейної медицини та ФАПів, на підприємствах всіх форм власності та підприємствах торгівлі.
  8. Поліцейському офіцеру громади забезпечити проведення перевірок закладів торгівлі, громадського харчування з метою забезпечення вимог п.1,2  даного протоколу та відкоригувати плани реагування на можливі події та ситуації пов’язані з захворюванням на вірус COVID-19.
  9. Відділу освіти, культури, медицини молоді та спорту розробити заходи щодо проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій та відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації.
  10. Відділу бухгалтерського обліку Матусівської сільської ради провести роботу щодо виділення  районному бюджету цільової субвенції на виконання протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території  Шполянського району гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом в сумі 39,8 тис. грн. При потребі розглянути питання про виділення коштів з резервного фонду на запобігання виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру пов’язаної з  поширенням вірусу COVID-19 на території Матусівської сільської ради ОТГ.
  11. Рекомендувати спеціалістам Шполянського терцентру взяти під контроль роботу з одинокими людьми похилого віку, забезпечити їх соціальний супровід.
  12. Розмістити інформацію щодо протидії захворювання на корона вірус на офіційному веб-сайті та на дошці оголошень Матусівської ОТГ та провести серед населення роз’яснювальну роботу щодо попередження  захворювання на корона вірус.
  13.  Депутатському корпусу провести відповідну роз’яснювальну роботу серед виборців.
  14.  Завідувачу Матусівської амбулаторії Журі В.А. щоденно до 14 год. інформувати керівництво громади щодо епідеміологічної ситуації на території сіл громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь