Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В БУДИНКАХ КУЛЬТУРИ МАТУСІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЙШЛИ СВЯТКОВІ КОНЦЕРТИ

Дата: 09.03.2020 20:46
Кількість переглядів: 1181

Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Це свято не обійшло увагою і жінок Матусівської громади.

     07 березня у будинку культури с.Матусів  відбувся святковий концерт  з нагоди Міжнародного жіночого Дня - 8 Березня. Представниць прекрасної статі привітав голова Матусівської ОТГ Василь Колісник. Вітаючи присутніх у залі жінок, Василь Васильович відмітив, що жінка  кожного дня  наповнює життя  своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання. Посмішками та оптимізмом  спонукає чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення.

      Чудовим подарунком для чарівних жінок  стала концертна програма за участю місцевих талантів. Багато теплих і ніжних слів лунало в залі на адресу жінок. Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані всім присутнім дівчаткам, матусям, сестрам, бабусям. Ведучі свята привітали жіночі колективи: фермерських господарств, органів місцевого самоврядування, медичних працівників, навчальних закладів, закладів культури, поштових відділень. Не оминули увагою і довгожительок громади, народних умільців та майстринь літературного слова. Свято пройшло в затишній та теплій  атмосфері, а учасники  художньої самодіяльності  своїми виступами подарували присутнім чудовий настрій. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками. З гарним настроєм залишали будинок культури після концерту матусяни, дякуючи  артистам та організаторам.

    08 березня свято весни продовжилося в будинку культури с.Станіславчик,  де для прекрасної половини був проведений феєричний святковий концерт. Зі словами привітань до всіх жінок звернувся староста села Іван Бакуменко. Він зазначив: «Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими».  Цього дня зі сцени для жінок лунали  прекрасні пісні. Артисти підготували запальні хореографічні й театралізовані гумористичні постановки. Дітлахи декламували для мам і бабусь вірші. Ведучі чоловіки привітали жіночі колективи всіх сфер діяльності громади. Святкову атмосферу у залі підтримували вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень, які звучали зі сцени. Програма святкового концерту була динамічною та цікавою. Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь