A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЗА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ – АДМІНІСТРАТИВНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Дата: 07.03.2020 01:03
Кількість переглядів: 659

     Традиційно навесні люди  масово спалюють суху траву, листя, очерет, що наносить величезну шкоду довкіллю. Та найбільше турбує те, що такі стихійні весняні підпали можуть призвести до виникнення пожеж, загорань будинків, адже у вітряну погоду вогонь дуже швидко може розповсюджуватися, перетворившись на справжнє стихійне лихо.

    Нагадуємо, що спалювати суху рослинність заборонено й відповідно до чинного законодавства. Згідно ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за несанкціоноване випалювання сухої природної рослинності винні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності. За самовільне випалювання рослинності або її залишків накладається штраф: на громадян – від 10 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 грн до 340 грн), на посадових осіб – від 50 до 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн до 1190 грн).

   Відділ надзвичайних ситуацій Матусівської ОТГ закликає жителів громади відмовитися від практики спалювання очерету, сухої трави, листя, чагарників. Давайте будемо свідомо дотримуватися правил пожежної безпеки, спільно дбати про стан нашого довкілля.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь