Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Служба за контрактом – можливість достойного працевлаштування

Дата: 24.02.2020 22:16
Кількість переглядів: 313

Нещодавно в приміщенні Шполянської районної філії Черкаського ОЦЗ спільно з представниками Шполянського районного військового комісаріату відбувся семінар для секретарів сільських рад району. На даному заході обговорювалося питання проходження служби в військових силах України жителями Шполянського району, в тому числі і за контрактом. Всього на семінарі були присутні 17 посадових осіб сільських рад, серед них представник Матусівської ОТГ.

      Перед присутніми виступив Кільченко С.М. – виконуючий обов’язки  військового комісара, начальник відділення комплектування Шполянського РВК. Він розповів присутнім про умови проходження військової служби. В ході виступу також наголосив про відповідальність кожної людини, кожного громадянина в тяжкий для нашої держави час виконувати свій громадянський обов’язок по захисту України від загарбників. Учасники семінару  взяли  участь в активному спілкуванні та обговоренні проблем, які для них являються найбільш важливими. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь