Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Тиждень кіберзнань

Дата: 12.02.2020 22:51
Кількість переглядів: 541

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цього року він проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету», що надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: у закладах освіти, бібліотеках, громадських організаціях, органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. В Україні до Дня безпечного Інтернету офіційно долучились понад 1400 бібліотек, громадських організацій та закладів освіти, в тому числі і Матусівський  НВК № 1. Відповідно до плану виховної роботи закладу питанню безпечного користування Інтернетом було присвячено тиждень кіберзнань.

 Впродовж цього періоду в НВК було організовано та проведено ряд заходів. Для учнів 8-11 класів вчитель інформатики Гончаренко Т.М. підготувала веб-квест «Безпечний віртуальний світ» із застосуванням різноманітних онлайн-сервісів, в ході якого учні змагались у швидкості та правильності виконання завдань. Учні 5-7 класів взяли участь у квесті «Стоп грумінг!»,  а учні 8-11 класів  -  у практичному занятті з елементами тренінгу «Я та соціальні мережі», підготовлені практичним психологом Шевченко-Запаренко О.С. Учні 2-4 класів пройшли тестування «Основи кібербезпеки», а також отримали пам’ятки  «Як безпечно користуватись Інтернетом», розроблені вчителями інформатики та соціальним педагогом.

На загальношкільних батьківських зборах, які відбулись 24 січня 2020 року, практичним психологом Шевченко-Запаренко О.С.було висвітлено питання «(Не)безпечний Інтернет: як захистити дітей від кібербулінгу». Батьки отримали практичні поради щодо захисту дітей від Інтернет-небезпек.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь