Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Тиждень кіберзнань

Дата: 12.02.2020 22:51
Кількість переглядів: 523

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цього року він проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету», що надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: у закладах освіти, бібліотеках, громадських організаціях, органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. В Україні до Дня безпечного Інтернету офіційно долучились понад 1400 бібліотек, громадських організацій та закладів освіти, в тому числі і Матусівський  НВК № 1. Відповідно до плану виховної роботи закладу питанню безпечного користування Інтернетом було присвячено тиждень кіберзнань.

 Впродовж цього періоду в НВК було організовано та проведено ряд заходів. Для учнів 8-11 класів вчитель інформатики Гончаренко Т.М. підготувала веб-квест «Безпечний віртуальний світ» із застосуванням різноманітних онлайн-сервісів, в ході якого учні змагались у швидкості та правильності виконання завдань. Учні 5-7 класів взяли участь у квесті «Стоп грумінг!»,  а учні 8-11 класів  -  у практичному занятті з елементами тренінгу «Я та соціальні мережі», підготовлені практичним психологом Шевченко-Запаренко О.С. Учні 2-4 класів пройшли тестування «Основи кібербезпеки», а також отримали пам’ятки  «Як безпечно користуватись Інтернетом», розроблені вчителями інформатики та соціальним педагогом.

На загальношкільних батьківських зборах, які відбулись 24 січня 2020 року, практичним психологом Шевченко-Запаренко О.С.було висвітлено питання «(Не)безпечний Інтернет: як захистити дітей від кібербулінгу». Батьки отримали практичні поради щодо захисту дітей від Інтернет-небезпек.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь