A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Відбулась презентація поетичної збірки, яка номінується на здобуття районної літературної премії «Чарівне перо»

Дата: 31.01.2020 13:48
Кількість переглядів: 971

Вечір - презентація поетичної збірки «Більшого щастя немає» жительки с.Матусів, поетеси Любові Денисенко відбувся 30 січня у Шполянській районній бібліотеці. Вечір, сповнений  любові до рідної землі, людяності та краси, щемливих спогадів про дитинство, зігріте теплом батьківської хати, вечір високої духовності. 

  Збірка «Більшого щастя немає» в цьому році висувається на здобуття районної літературної премії «Чарівне перо» літературного об’єднання імені Олекси Влизька .   

     Любов Семенівна Денисенко – автор трьох збірок: «Осіння заметіль» (2005),  «До любові свої повертаєм серця» (2013), «Більшого щастя немає» (2017). Сторінки книг сповнені філософських роздумів, де переплелись радість і смуток, спогади про дитинство і юність, про родину, життєві історії, мрії  і надії,  патріотичні поезії про історію рідного краю та його сьогодення.

   На презентацію збірки зібралися поціновувачі поетичного слова. Розпочинаючи  захід, ведучі Тетяна Матвієнко та Тетяна Гетьман розповіли  про творчий шлях авторки, про те, що збірка поезій стала її самореалізацією. З вітальними словами до Любові Семенівни звернулася заступник  голови  Матусівської ОТГ Ірина Береза: «Мене переповнює гордість за прекрасних людей нашої громади, які дарують багатство своєї душі у поетичних та прозових творах. Така творчість важлива і потрібна людям». Також з важливою подією Любов Семенівну привітали керівник апарату  Шполянської РДА Любов Бакалина, заступник голови районної ради Лідія Татарина, голова районного літературного об’єднання імені Олекси Влизька Ольга Гарбарук, бібліотекар Надія Коваль, голова Шполянської ради ветеранів Володимир Пустовіт та колега поетеси Катерина Дудник.       

   На вечорі панувала надзвичайно тепла та емоційна атмосфера. Особливо розчулило аудиторію  зворушливе звернення до Любові Семенівни її сина Сергія, адже найприємніші і найочікуваніші для мами  слова її дитини. 

     Вірші Любов Денисенко декламували учениці Матусівського НВК №1 Ніна Маняк та Людмила Короткова. Прекрасне музичне оформлення підготували працівники Матусівського будинку культури Надія Олійник, Анатолій Мойсєєв, Сергій Бойко під керівництвом директора СБК Володимира Сівака.  Між виступами гостей свята в авторському виконанні звучали вірші «І сьогодні ти з нами, Тарасе», «Моє кохання світлочоле», «Як борг сплатити перед батьками?»  та інші. 

     По завершенню творчого вечора Любов Семенівна висловила подяку всім гостям свята, спільні пам’ятні фото зробили члени родини авторки та усі присутні.

    Бажаємо Любові Семенівні перемоги, багато сонячних днів, світла і тепла, щоб вистачило на сто літ здоров’я, щастя і добра. Нехай ваша поетична душа виважено ступає на читацький поріг з гармонійним поетичним словом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь