A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

«Щедрий вечір, добрий вечір!» в Матусівському будинку культури

Дата: 13.01.2020 19:36
Кількість переглядів: 948

    З нагоди новорічно-різдвяних свят 12 січня в Матусівському будинку культури відбувся святковий концерт «Щедрий вечір, добрий вечір!». Напередодні Нового року за старим стилем, українці традиційно святкують Щедрий вечір, або свято Меланки, тож не оминуло  це свято і нашу громаду.

      На початку концерту до присутніх звернулись голова громади Василь Колісник та заступник голови Ірина Береза. Вони побажали всім  міцного здоров'я, достатку, сімейного благополуччя, щоб Різдвяна зоря запалила у серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії, миру і Божої благодаті в кожен дім! Яскраві костюми, декорації, колядки та щедрівки глядачам дарували працівники та аматори будинку культури. Гучними оплесками зустрічали глядачі пісні у виконанні вокального ансамблю «Горлиця», І.Броварської, А.Мойсєєва, Д.Вовка, В.Лисака, Н.Олійник, Г.Скляра, А.Каркоцької. Під час театралізованого дійства наймолодші учасники концерту вітали всіх зі святами, співали щедрівки та виконували запальні танці. Майстерним виконанням пісень тішили присутніх Д.Демиденко та С.Ганжа.     

     Життєрадісні щедрівки та новорічні пісні і сьогодні користуються загальною любов’ю та шаною в народі, і цьому є наочне підтвердження - щедрівку, в виконанні ВІА «Матусяни», в кінці концерту співали всі разом. Глядачі щиро та відкрито зустрічали, підспівували, пританцьовували та дякували працівникам культури за віншування і збереження національних традицій і обрядів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь