A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новорічні свята в Матусівському НВК №2

Дата: 02.01.2020 14:17
Кількість переглядів: 312

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними святами: Святим Миколаєм, Новим роком та Різдвом Христовим, яких так чекають і дорослі, і діти, адже попереду зимові канікули.

Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. У переддень Нового року  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання здійснилися,  учні    школи   підготувати казкову атмосферу -  прикрасили новорічну  ялинку та    шкільний зал  сніжинками, гірляндами, іграшками.

  Найпершими відсвяткували Новорічний ранок вихованці садочку «Малятко». На святі панував веселий сміх, казковий настрій з іграми та хороводами. Діти чудово повеселилися з Дідом Морозом і Снігурочкою.

Чарівне  дійство завітало   і до старших учнів школи. На новорічних ранках для учнів 1-4 та 5-7 класів панувала святкова атмосфера. В  програмі   були конкурси,  пісні, танці, героями яких стали  казкові звірі та  символ Нового 2020 року. 

Учні 8-11 класів підготували новорічний вечір з  веселощами та жартами.   По закінченню вечора для учнів   була організована Новорічна дискотека.

Свят не буває без подарунків. Дід Мороз та Снігуронька  подарували дітям солодощі, спонсорами  яких стали фермерські господарства «Ольвія», «Деметра», корпорація «ЛНЗ».  Дякуємо за підтримку у проведенні Новорічних  свят Кравченку І.В., Волинцю Г.І., Струку С.М.  Перед Новим роком діти   отримали не тільки подарунки, а й  веселий настрій. Відгомін свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь