Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новорічні свята в Матусівському НВК № 1

Дата: 30.12.2019 18:43
Кількість переглядів: 483

  Святкування Нового року – це завжди  приємні та довгоочікувані турботи. Хвилюються батьки, адже приготування новорічного костюму для дитини - справа непроста. Кожне дитя хоче виступити в образі улюблений мультяшного героя. В залі Матусівського НВК №1 зібралася юрба діснеєвських героїв: Білосніжка, Міккі Маус, Олаф, Єдиноріг, чаклуни, чарівниці, Попелюшка. Казкова феєрія не обійшлася, звичайно, без Діда Мороза та Снігурочки. Фея – чарівниця  заманила в дивовижну казку, де всі співали, водили хороводи, були учасниками святкових конкурсів. Учасники дійства були чудовими артистами.  Найбільше запам’ятався «Танець хуліганів» та сценка із життя на дні океану « Пригоди Губки Боба». Фінальна пісня, виконана всіма казковими персонажами – учнями 1-5 класів,  проклала стежинку до новорічної ялинки. Фотосесія з головним символом свята проходила під гучні привітання та побажання щастя, радості, здоровя,  миру і благополуччя.

   Новий рік – свято, якого чекають 365 днів. Це свято  незвичне  погодою, як  в цьому році, так і дивами . У незвичайну мандрівку  на хутір біля Диканьки запросили старшокласники Матусівського НВК №1. Господарі дійства Поволоцький В. та Колодочкова М. щиро запрошували присутніх до новорічних забав. Не обійшлося без традиційних героїв: чорта, кума, Солохи, Оксани та Вакули.  Колядники з вертепом прогнали чорні сили і зачаровані учасники виробляли небачені дива: танцювали , навіть ті, хто ніколи цього раніше не робив, співали голосами найкращих артистів, показували сценічні вистави. Свято має особливість закінчуватися, але не закінчуються новорічні вітання.

У новорічну ніч чудову

Забудьте все лихе і зле,

І посміхніться знову й знову.

І все погане хай мине.

Даруйте всім тепло і ласку,

І весело хай буде вам,

Любіть усіх, як діти казку,

                                                           І насолоджуйтесь життям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь