A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівську громаду з робочим візитом завітав народний депутат

Дата: 21.12.2019 21:55
Кількість переглядів: 1066

21грудня до Матусівської громади з робочим візитом завітав Андрій Стріхарський, депутат Верховної Ради Українивід партії «Слуга народу» на одномандатному виборчому окрузі №196. Зараз він працює у Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

В своєму виступі Андрій Стріхарський розповів про роботу у Верховній Раді, як вони працюють в посиленому режимі, про прийняті законопроекти, а також зупинився на особливо наболілому – соціально-економічному розвитку регіону та необхідність ремонту  доріг, пообіцявши, що невдовзі ситуація з ремонтом автодоріг державного та місцевого значення має суттєво покращитися. Андрій Петрович уважно вислухав всіх, хто задавав питання та надав на них змістовні відповіді.

     Перед присутніми виступила перший заступник голови Матусівської ОТГ Ірина Береза. Вона коротко розповіла про соціально-економічний розвиток громади та акцентувала увагу на основних проблемах. Ірина Анатоліївна ознайомила присутніх з проектами, які заплановано реалізувати в наступному році та визначила основні напрями стратегії розвитку громади.

         Як зазначив Андрій Стріхарський, метою його візиту є зустріч з виборцями та вивчення проблем громади. Пообіцяв присутнім  підтримку та допомогу зі своєї сторони.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь