A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

13 грудня 2019 року відбулося засідання сесії Матусівської сільської ради ОТГ

Дата: 18.12.2019 08:50
Кількість переглядів: 1146

Розглянуто та прийнято рішення по таких основних питаннях:

  1. Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  2. Про комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2020-2024 роки;
  3. Про затвердження Стратегії розвитку Матусівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки;
  4. Про внесення змін до програми «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Матусівської ОТГ на 2018-2020 роки»;
  5. Про створення місцевого пожежно - рятувального підрозділу
  6. Про створення Публічної бібліотеки Матусівської сільської ради об’єднаної територіальної громади;
  7. Про розгляд заяв жителів громади з питань землеустрою.  

 

Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік

Власні надходження (місцеві податки та збори) до загального фонду у 2020 році становитимуть 12 302 тис. грн. Офіційні трансферти (субвенції і дотації)  становитимуть 11 958 тис. грн. Всього по доходах сільський бюджет затверджений в сумі 24 297 тис. грн. 

Видатки на утримання закладів та оплату праці працівників: освіти, культури, медицини, апарату сільської  ради та  видатки на поточні та капітальні ремонти становитимуть 24 297 тис. грн.  

 

Про комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2020-2024 роки

Даною програмою передбачається ряд заходів:

- створення та впровадження системи оповіщення населення в разі виникнення надзвичайної ситуації;

- забезпечення населення індивідуальними засобами захисту;

-  придбання приладів радіаційного та хімічного контролю;

- проведення інвентаризації   захисних споруд та приведення їх у належний стан;

- проведення обстеження гідроспоруд;

 

Про затвердження Стратегії розвитку Матусівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки

Програмою передбачається подальший розвиток територіальної громади  сіл Матусів та Станіславчик, покращення комфортності, якості проживання та обслуговування її жителів.  Залучення державних субвенцій та коштів ДФРР разом з  планом модернізації інженерної та соціальної інфраструктури забезпечить проведення капітальних ремонтів в закладах освіти, культури та медицини, а в середньостроковій перспективі дозволить значно підвищити рівень комфорту та покращити стан доріг в громаді.

Про внесення змін до програми «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Матусівської ОТГ на 2018-2020 роки» 

Даною програмою було затверджено основні заходи для забезпечення виконання цілей та пріоритетних завдань розвитку Матусівської громади на 2020 рік, виходячи із положень Стратегії розвитку Матусівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

Про створення місцевого пожежно - рятувального підрозділу

        Місцевий пожежно - рятувальний підрозділ  Матусівської  ОТГ створюється для забезпечення пожежної безпеки в населених пунктах ОТГ сіл Матусів та Станіславчик.  

           Основними завданнями МПРП є гасіння пожеж, рятування людей та надання допомоги в ліквідації наслідків аварій, катастроф, стихійного лиха, а також здійснення заходів із запобігання пожежам та нещасним випадкам на них.

 

Про створення Публічної бібліотеки Матусівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Відповідно до цього рішення в селі Матусів створюється Публічна бібліотека  Матусівської  сільської ради  об’єднаної територіальної громади яка включає:

- Станіславчицьку бібліотеку-філію №1  Публічної бібліотеки Матусівської  сільської ради об’єднаної територіальної громади. Публічна бібліотека є неприбутковим закладом, який утворений та зареєстрований в порядку, визначеному законодавством і утримується за рахунок коштів бюджету ОТГ.

Метою діяльності Публічної  бібліотеки  є сприяння реалізації прав громадян на знання, освіту, користування культурними досягненнями, інформацією; забезпечення збору, зберігання та надання інформації про розвиток державності, економіки, науки і культури України.

Про розгляд заяв жителів громади з питань землеустрою  

Розглянули та прийняли рішення   про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та інші земельні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь