Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Спортивні змагання до Дня Збройних сил України

Дата: 10.12.2019 00:41
Кількість переглядів: 480

6 грудня 2019 року, з нагоди Дня  Збройних Сил України та з метою формування патріотичних  поглядів, любові до Батьківщини, звеличення значення чоловічої честі, гідності та відповідальності за свою країну, її захисту,  в спортивній залі Матусівського НВК №2відбулися змагання «Нумо, хлопці!», які організувала та  провела вчитель фізичної культури Рубанчук Н.Г.
 Команди учнів 9-11 класівдоводили свою фізичну підготовку, загартованість, витривалість, вправність та кмітливість,  а також зайвий раз підкреслити дівчатам, що в хлопцях присутні       такі якості, як мужність, надійність, сміливість, щиросердя, шляхетність. Вони  демонстрували свої найкращі спортивні здібності в таких вправах: перетягування канату, згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги, жим лежачи та  приймали участь в різних спортивних естафетах, виконуючи комплекс силових вправ. На завершення - команди зіграли у волейбол.

За результатами   змагань «Нумо, хлопці!»переможців і переможених немає, адже  перемогла  - дружба.

         Для підняття непереможного духу, учасників змагань на перемогу надихали завзяті вболівальниці. Вони активно та емоційно підтримували  «своїх учасників» оплесками. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь