A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В День Збройних сил України керівники Матусівської громади відвідали сім’ю полеглого воїна АТО.

Дата: 06.12.2019 14:16
Кількість переглядів: 1465

Шостого грудня в рамках заходів, приурочених до Дня Збройних сил України, керівництво Матусівської ОТГ відвідало сімю полеглого воїна  АТО Олександра Лінчевського.

      Зі сльозами на очах мама героя розповіла про поїздку в м.Миколаїв де вони зустрілися з рідними полеглих побратимів Олександра та дізналися про подробиці загибелі свого сина. З скорботою говорили Лінчевські про те,  що двоє молодих бійців, які були присутні на похороні їх сина, повернулися в зону АТО і теж загинули від ворожої кулі. Тремтячими руками пригортала до серця згорьована мати грамоти та нагороди – єдину пам'ять про свого Саника, як ніжно вона його називала.

     В ході зустрічі заступник сільського голови Ірина Береза запевнила батьків про те, що в будь-яку годину вони можуть звернутися за підтримкою, порадою чи допомогою, адже воїни АТО, їхні батьки та члени сім’ї мають право на першочергове вирішення проблем. «Ми завжди готові підставити вашій сім’ї плече допомоги, посприяти у розв’язанні проблемних питань. Адже ваш син віддав у боротьбі за свободу і суверенітет України найдорожче – життя. Тож  пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях», – наголосила Ірина Анатоліївна.

     Родині було вручено матеріальну допомогу  у вигляді продуктового набору, роз’яснено про пільги та соціальні гарантії та надано відповіді на питання, які хвилюють батьків загиблого воїна. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь