A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Святкування Дня працівників сільського господарства

Дата: 16.11.2019 17:56
Кількість переглядів: 855

    Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам  День працівників сільського господарства –  професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.

     15 листопада в Станіславчицькому та Матусівському будинках культури відбулися святкові концерти з нагоди Дня працівників сільського господарства. Це свято зібрало керівників фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств, невтомних трудівників полів і ферм, працівників сільського господарства та жителів сіл.     

     З вітальної промовою до присутніх звернулись голова Матусівської ОТГ Василь Колісник та перший заступник голови Ірина Береза. Вони привітали працівників сільського господарства та  подякували керівникам фермерських господарств та сільгосппідприємств за сумлінну і кваліфіковану працю, за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток інфраструктури Матусівської територіальної громади.

     Слова вітань вдало перепліталися з творчими виступами талановитих артистів Станіславчицького та Матусівського будинків культури та учнів навчальних закладів громади. Святкові концерти були пронизані нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності працівникам сільського господарства  за  нелегкий повсякденний труд. Звучали щирі побажання міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих врожаїв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь