A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Увага – відлуння війни!

Дата: 14.11.2019 20:23
Кількість переглядів: 374

Пройшло багато років, а Велика Вітчизняна війна і досі нагадує про себе в вигляді вибухонебезпечних предметів, які земля виштовхує на поверхню.

    13 листопада жителька с. Матусів на своєму городі знайшла небезпечний предмет,  про що повідомила голову  ОТГ та  відділ надзвичайних ситуацій Матусівської сільської ради. Щоб уникнути небезпечних наслідків для здоров’я людей та пошкодження майна, про знахідку було повідомлено в Шполянський РВ ДСНС у Черкаській області, який викликав піротехнічну групу Державної служби з  надзвичайних ситуацій м. Черкас. Піротехніки оперативно зреагували на виклик і  вже за 1,5 години  вилучили і знешкодили артилерійський снаряд 120-го калібру.

     За повідомленням відділу з надзвичайних ситуацій Матусівської ОТГ поки тривають польові роботи, вірогідність того, що пораючись на городі, ви знайдете небезпечний предмет – велика. Час і вплив природи робить боєприпаси тільки більш небезпечними. Адже волога псує передусім метал, з якого зроблені запобіжні елементи боєприпасів. Іржаві запобіжники – небезпека вибуху від найменшого доторку. Тому такі речі не можна чіпати! Повідомляйте про їх знахідку у відділ надзвичайних ситуацій. Будьте обережними!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь