Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Літературно – мовні змагання

Дата: 11.11.2019 17:02
Кількість переглядів: 472

    В рамках проведення тижня української мови 7 листопада з ініціативи вчителя української мови та літератури Горан І.В. в Матусівському НВК №1  пройшли літературно – мовні змагання.

      Команда учнів змагалася проти команди вчителів. Починалось все з представлення учасників. Гра складалася з 7 раундів та фіналу. Конкурси були цікавими та різноманітними. У раунді «Склади слово» з букв, які були прикріплені на одяг учасників, потрібно було скласти відповіді на запитання з українознавства. Надзвичайно вразив конкурс «Хто я?». Вчитель початкових класів Марина Олексіївна за 30 секунд вгадала, що вона  - персонаж із мультфільму «Рапунцель». Все ж найбільше запам’ятався «Фінал», в якому ложкою потрібно було наносити якнайбільше води в мірний стакан. Конкурс був напруженим, адже всіх цікавило питання: «Хто ж отримає перемогу: вчителі чи учні?».  Інтрига тривала 90 секунд і з’ясувалось, що команда вчителів була згуртованішою. Отже, перемога вчителів!

         Учасники змагань продемонстрували свій інтелект, увагу та командну єдність. Вчителі та учні отримали задоволення. Наступного дня всі жваво ділилися враженнями від побаченого, а учасники – від самого дійства. Змагання вдалися, тож подібні заходи будуть проходити в школі і надалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь