A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Літературно – мовні змагання

Дата: 11.11.2019 17:02
Кількість переглядів: 379

    В рамках проведення тижня української мови 7 листопада з ініціативи вчителя української мови та літератури Горан І.В. в Матусівському НВК №1  пройшли літературно – мовні змагання.

      Команда учнів змагалася проти команди вчителів. Починалось все з представлення учасників. Гра складалася з 7 раундів та фіналу. Конкурси були цікавими та різноманітними. У раунді «Склади слово» з букв, які були прикріплені на одяг учасників, потрібно було скласти відповіді на запитання з українознавства. Надзвичайно вразив конкурс «Хто я?». Вчитель початкових класів Марина Олексіївна за 30 секунд вгадала, що вона  - персонаж із мультфільму «Рапунцель». Все ж найбільше запам’ятався «Фінал», в якому ложкою потрібно було наносити якнайбільше води в мірний стакан. Конкурс був напруженим, адже всіх цікавило питання: «Хто ж отримає перемогу: вчителі чи учні?».  Інтрига тривала 90 секунд і з’ясувалось, що команда вчителів була згуртованішою. Отже, перемога вчителів!

         Учасники змагань продемонстрували свій інтелект, увагу та командну єдність. Вчителі та учні отримали задоволення. Наступного дня всі жваво ділилися враженнями від побаченого, а учасники – від самого дійства. Змагання вдалися, тож подібні заходи будуть проходити в школі і надалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь