A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Тиждень англійської мови в Матусівському НВК №2

Дата: 28.10.2019 13:13
Кількість переглядів: 379

Цікавим та насиченим видався тиждень англійської мови у Матусівському НВК №2 з 21 по 25 жовтня 2019 року.

Вивчення англійської мови – процесс складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що сааме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а сааме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення іноземної мови.

Понеділок розпочався традиційною лінійкою «Letsstartourweek», де старшокласниці разом із Клименко О.В. розповіли про те, в яких країнах розмовляють англійською мовою, які відомі люди нею розмовляли та навіщо нам учити цю мову. Також ознайомили з планом на тиждень та полинули в атмосферу іноземної мови. Вчитель молодших класів Данилко А.А. разом із найменшими школярами розпочала наші вже традиційні фізкультхвилинки англійською мовою, на яких дітки рухалися та веселилися. Ці веселощі проводилися увесь тиждень. Також вчителька зі своїми учнями 1-2 класів подивилися казки іноземною мовою. Дітки полинули в цей прекрасний світ казок та англійської мови і зацікавилися, тому ми досягли своєї мети цього дня.

У вівторок серед учнів 1-2 класів був проведений конкурс малюнка «MyfavouriteEnglishletter» учителем Данилко А.А. Цього дня молодші наші вихованці полинули у світ мультфільмів, що є для них найцікавішим заняттям. Також учитель Гриців С.О. для учнів 5-6 класів провела інтелект-шоу «InterestingEnglish», де дітки змагалися завзято і всім було дуже весело. А також розпочали конкурс стінгазет на тему «WelearnEnglish»та розвісили їх для загального огляду. Наші талановиті художники змогли себе показати не лише в малюванні, а й у розумінні англійської мови.

У середу молодші школярі святкували день пісень та танців разом із Данилко А.А. Маленькі дітки веселилися, співали англійською мовою та танцювали. Старшокласники в цей час розгадували кросворди, а також вчитель Гриців С.О. провела для учнів 3-4 класів квест-гру «MerryEnglish». Учні були поділені на команди. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської мови та виховання в них почуття відповідальності.  Учні 7 класу в цей день зі своєю вчителькою Клименко О.В. провели вікторину «AmazingEnglish» на якій змагалися дві команди та перемогли найкращі. Метою заходу було виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною мовою; розширювати знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів.

Четвер був не менш цікавим. Учні 8 класу разом із Гриців С.О. провели брейн-ринг «WhoknowsEnglishbetter?». Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Клименко О.В. проводила із старшокласниками уроки-вікторини на тему «Halloween». Хоча ми це свято не святкуємо, але святкують народи, мову яких ми вивчаємо. Поряд з цим наші діти розширюють свій кругозір та дізнаються про традиції народів світу. Для молодших школярів разом із Данилко А.А. це був день ігор та забав – найцікавіше, що може бути для діток. А також саме гра допомагає у вивченні іноземної мови та кращому її засвоєнні.

У пятницю завершився наш цікавий тиждень не менш цікавими заходами. Гриців С.О. провела інтелект-шоу «English is interesting to learn»з учнями 5-9 класів. Дітки дуже люблять нестандартні уроки та заходи, тому беруть участь із задоволенням. Клименко О.В. провела конкурс на найкращу композицію до «Halloween», а для 1-2 класів це був день кольорів із захоплюючими конкурсами та завданнями. Найактивніші учні та класи отримають після канікул свої заслужені нагороди та позитивні емоції.

        Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвивати в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, інтерес до творчості, логічне мислення та пам'ять.

       Мета булла досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати  та показувати гарні результати!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь