Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

7 жовтня у нашої улюбленої співачки, художнього керівника Матусівського сільського будинку культури Надії Вікторівни Олійник – ювілей.

Дата: 07.10.2019 15:06
Кількість переглядів: 823

Молоденькою, симпатичною, дотепною дівчиною завітала Надійка із ансамблем «Подоляночка» весняного дня 1982 року в наше село Матусів. І хто знав, що саме тут вона знайде свою долю, своє місце в житті і назавжди залишиться співачкою цього чарівного краю.

Село відразу полонило її не лише новобудовами, не лише красою, бо саме палахкотіли троянди, в яких просто очі розбігалися. Село сподобалося людьми, їх гостинністю, закоханістю в пісню.

Надія Вікторівна – подоляночка родом з квітучої Хмельниччини. Народилася в дружній співучій родині. Чарівний голос дівчинка успадкувала від бабусі Ярини. В школі навчалася добре, а вільний час використовувала на участь у художній самодіяльності. Мріяла про велику сцену.

Після школи Надійка стала студенткою Кам’янець – Подільського культурно - освітнього училища. Вчилася охоче і закінчила заклад з відзнакою. В обласній філармонії працювала в ансамблі пісні і танцю «Подоляночка». Виросла сценічна майстерність, відшліфувався красивий голос – перший альт. У складі ансамблю гастролювала до республік колишнього СРСР, виступала на сценах Києва, Москви, містах і селах України.

Надію Вікторівну тепло прийняли матусяни. А вже саме за її участі були створені ансамблі «Матусяни», «Горлиця», тріо «Чарівне намисто» під керівництвом В.Є.Сівака.

Добра, ніжна, невтомна, привітна, життєрадісна, із піснею на устах – такою ми бачимо Надію Вікторівну і на сцені, і в побуті.

Любов Денисенко, від колег

і шанувальників

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь