A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській ОТГ привітали людей похилого віку.

Дата: 02.10.2019 09:09
Кількість переглядів: 436

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

     З нагоди відзначення свята в Матусівській громаді проведено ряд заходів. В навчальних закладах громади пройшли святкові тематичні лінійки, на яких були присутні вчителі - пенсіонери,  бабусі та дідусі учнів. В теплій атмосфері діти привітали літніх людей зі святом та подарували квіти. В сільських бібліотеках громади організовано книжкові виставки, присвячені видатним людям села, та година поезії «Доля надвечіря».

    В Матусівській ОТГ шанують і поважають літніх людей, тому сільська рада вирішила надати допомогу людям похилого віку громади, яким за 85 років. Були закуплені продуктові набори та розвезені жителям с.Матусів та с.Станіславчик.

     Заходи проведені з метою ще раз засвідчити повагу ветеранам та літнім жителям громади, пильніше зосередитись на проблемах старшого покоління, за плечима яких нелегкі життєві дороги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь