A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День туризму-2019 в Матусівському НВК №1

Дата: 30.09.2019 10:21
Кількість переглядів: 373

      Всесвітній день туризму заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році в іспанському місті Торремоліно і відзначається щорічно 27 вересня. Ця дата була обрана в зв'язку з тим, що в цей день в 1970 році був прийнятий Статут Всесвітньої туристської організації. «День туризму» з'явився в українському офіційному календарі в 1998 році. Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибравшись з щоденної буденної суєти на берег річки,  в ліс, у поле або в інші місця, якими так багата наша земля!

В  Матусівському НВК № 1 щороку у цей день проводяться різноманітні заходи з метою пропаганди здорового способу життя. Не став винятком і цей навчальний рік. Гамірним видався осінній день напередодні Дня туризму в нашій школі, адже зранку всі очікували свята. У спортивному залі школи зібралися юні туристи, для яких було проведено спортивно-туристичний квест «Туристичні стежини». Учасники квесту продемонстрували членам журі свої знання народних прикмет  визначення погоди, навичок орієнтування на місцевості, правил складання туристичного рюкзака. Випробуванням на кмітливість для учнів стала станція «Логічна». А на спортивній стежині  юних туристів чекала весела естафета, під час якої потрібно було проявити спритність і  витривалість.

Під час проведення заходу в залі панувала весела, дружня атмосфера. Всі учасники дійства отримали  море позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь