A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Бібліотекар – це талант і творчість, це мистецтво спілкування.

Дата: 28.09.2019 20:54
Кількість переглядів: 483

       Є у вересні особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України, бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

     Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ; це храм духовності, до якого завжди можна прийти не тільки в пошуках істини, а й за розрадою, прагненням досягти душевної рівноваги.

       Історія бібліотек невіддільна від історії України. Бібліотеки Ярослава Мудрого і Острозької колегії, Києво-Могилянської академії і Києво-Печерської Лаври, церковні та світські, приватні та публічні, університетські та земські, – сотні книгозбірень завжди були підмурками нашої національної духовності. Бібліотеки як скарбниці знань та інформації активно впливають на процеси розвитку економіки, науки, освіти, культури.

       З нагоди професійного свята Всеукраїнського дня бібліотек керівництво Матусівської громади щиро поздоровляє бібліотечних працівників з цим чудовим святом і бажає міцного здоров'я, творчої наснаги і фахових звершень! Святкування Всеукраїнського дня бібліотек збігається з відзначенням іменин Віри, Надії, Любові. Тож нехай ваші серця завжди будуть сповнені цими високими почуттями!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь