A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В навчальних закладах Матусівської громади пройшов Олімпійський тиждень

Дата: 23.09.2019 22:59
Кількість переглядів: 662

З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, формування в учнів фізичного і морального здоров’я  з  09  по 13 вересня навчальні заклади Матусівської  громади взяли участь у всеукраїнських спортивно-видовищних заходах – Олімпійський урок та Олімпійський тиждень.

Під час проведення Олімпійських уроків  діти ознайомилися з історією виникнення Олімпійських ігор та їх символів, були проведені вікторини на спортивну тематику. Особливу увагу приділено нерозривному зв’язку минулих, теперішніх і наступних поколінь спортсменів в Україні та світі.

У закладах освіти проводились фізкультурні руханки, змагання з настільного тенісу, розгадування кросвордів на олімпійську тематику, змагання з шахів та шашок, «Веселі старти», спортивний КВК, «Козацькі забави» та легкоатлетичні естафети.

 До проведення   заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури, а й всі вчителі школи. Учні школи цей тиждень запам’ятають надовго,  адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. Змагалися у спритності та витривалості. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень. Ми з гордістю можемо сказати, що в школах громади ростуть сильні, сміливі, спритні учні. Хай завжди супроводжує їх міцне здоров’я та дух перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь