A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День миру в Матусівському НВК №2

Дата: 24.09.2019 22:52
Кількість переглядів: 650

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру.

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля  вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

      З нагоди Дня миру у Матусівському НВК №2 пройшли тематичні заходи. На шкільному подвір’ї учні утворили масове формування «МИР». Також учні власноруч виготовили  паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації.  До кожного паперового голуба прикріпили свої  листи, в яких бажають усім людям здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими.

Протягом дня був проведений конкурс плакатів «Я за мир в Україні» та акція «Україна обирає МИР». Учні на долоньках написали свої побажання та прикріпіли на інформаційний стенд.

         Класні керівники провели години спілкування «Мир на землі – радість у родині», у шкільній бібліотеці організована книжкова виставка «Під мирним небом».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь