A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Святкування Дня Незалежності України в Матусівській громаді

Дата: 27.08.2019 08:30
Кількість переглядів: 647

24 серпня народ України святкував 28 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй багатій, прекрасній і чарівній українській землі.  

   В селах Матусівської  громаді пройшли заходи, присвячені Дню  Незалежності України. В сільських бібліотеках ОТГ були  організовані виставки «Історія незалежності України». В Станіславчицькому сільському будинку культури відбувся святковий концерт, на якому з вітальним словом виступили: голова громади Колісник В.В., староста села Станіславчик Бакуменко І.Д., керівник ФГ «Дядя» Дядя В.А. та директор Станіславчицького НВК Бобошко Л.І.. Вони привітали присутніх зі святом та побажали перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу, зазначивши, що найкращим пам'ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу. Гучними оплесками зустрічали глядачі українські пісні в виконанні Броварської І., Бугайчук А. та дитячого ансамблю «Заграва». Патріотичні вірші учасників художньої самодіяльності та наймолодших учасників концерту створили  в залі піднесено – урочисту атмосферу. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять воїнів, які загинули, захищаючи українську землю і її народ. В холі будинку культури діяла виставка виробів з бісеру майстринь Денисенко В. і Броварської В.

      Продовжилось святкування Дня Незалежності України в Матусові  на площі біля  сільського будинку культури. Надвечір там розпочався святковий концерт за участю жіночого аматорського колективу «Горлиця».  Радували своїми прекрасними танцювальними постановками  танцювальний ансамбль Матусівського НВК №1 та дитячий танцювальний колектив «Перлина». Пісні, у виконанні учасників художньої самодіяльності Матусівського СБК  Броварської І., Товстоног А., Семчак А., Олійник Н., Скляр Г., принесли присутнім заряд позитивних емоцій та гарний настрій. Свій талант продемонструвало і підростаюче покоління співучих матусян:  Бондаренко А, Демиденко Д., Печена Н., Яремчук Н., Мигута Н., Шеремет Р. В своєму вітальному зверненні голова громади Колісник В.В. сказав: «Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить всі випробування. Головним її багатством є  люди, які об’єднавшись вистоять і переможуть.»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь