Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській ОТГ очікують поліцейського офіцера громади

Дата: 10.07.2019 22:20
Кількість переглядів: 1135

  09 липня в Матусівській об’єднаній територіальній громаді відбулася зустріч керівництва ОТГ з головним інспектором Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Чаплинським А.О. та консультантом міжнародної програми технічної допомоги Фоміним М.. На зустрічі були обговорені умови проекту «Поліцейський офіцер громади», заявку на участь в якому Матусівська громада подала раніше.

      Проект  ініційований  Національною поліцією України за підтримки міжнародних партнерів.  Його планують реалізувати у два етапи: перший (2019 рік) – налагодять роботу у 802 об’єднаних громадах, другий (2020 рік) – на території всієї держави.  Новий проект передбачає, що офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги. Громада візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи. Він матиме службове місце й автомобіль, вестиме документацію в електронному вигляді.

   Зараз проходить моніторинг та анкетування громад в Черкаській області. Після цього буде оголошено конкурс на посаду поліцейського  громади. Для того, аби стати офіцером громади, необхідно пройти спеціальне навчання та отримати відповідні навички, зокрема: у розслідуванні кримінальних проступків, вирішенні питань безпеки дорожнього руху, превентивна робота як з дорослими, так і дітьми, контролі за обігом зброї.

       Під час зустрічі в Матусівській ОТГ представники проекту залишилися задоволені представленими умовами для  роботи  поліцейського офіцера в  громаді.  Проект «Поліцейський офіцер громади» стане новим рівнем надання якісних поліцейських послуг та системи захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь