A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Свято Останнього дзвоника в Матусівській ОТГ

Дата: 03.06.2019 23:32
Кількість переглядів: 811

   

    31 травня по закладах освіти Матусівської сільської ради ОТГ пролунали Останні дзвінки. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів  – літні канікули.

Це свято як завжди було гамірне і багатолюдне. Гамірне, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало воно на шкільному дворі не лише вчителів та вихованців, а й їхніх батьків, і жителів громади, що не байдужі до життя шкіл.

 

  Цього року сільський голова  Колісник В. В., його заступники Береза І. А. та Горя С. О. , начальник відділу освіти Денисенко Л. М. мали можливість побувати на  святковій лінійці у всіх трьох закладах освіти. 

            Розпочалося свято в Матусівському НВК №2 . Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася керівник школи  Любов Григорівна Горбенко. Яка  відзначила успіхи школярів, що мають визнання не тільки в нашому селі, а й в районі та області та вручила відповідні Грамоти та Подяки. Всіх присутніх зворушив виступ учнів четвертого класу, які подякували своїй вчительці за любов і доброту та пообіцяли пам’ятати її поради в старшій школі. Восьмеро випускників-девятикласників пообіцяли старанно вчитися наступні шкільні роки, щоб ними гордилася школа. А одинадцятикласникам, їх цього року в НВК №2  семеро,  Любов Григорівна побажала успішно скласти ЗНО та бути людиною з великої літери, незалежно від обставин і ситуацій. Привітав шкільну родину зі святом і сільський голова Василь Колісник. Звертартаючись до випускників він побажав їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови нашої держави. Василь Васильович вручив грамоти кращим педагогічним працівникам школи: Голуб К. О., Паращенко Л. В., Волинець В. В., Рубанчук Н. Г.

Теплі привітання учасникам урочистостей звучали і в Матусівському НВК №1. Як за звичай, в навчальному закладі після Державної Пісні прозвучав гімн школи, який виконували всі присутні. На святковій лінійці виступила директор школи Любов Дмитрівна Хижняк , яка відзначила, що учні НВК №1 постійно беруть участь у  районних, обласних та всеукраїнських конкурсах «Соняшник», «Патріот», «Грінвіч», «Кенгуру» та багато інших. Також керівник подякувала батькам за розуміння, виховання дітей, шанобливе ставлення до школи. Найкращих слів і наймудріших порад добирали одинадцятикласникам вчителі, гості, батьки. Чимало учнів школи одержали Похвальні грамоти та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадському житті, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях. Цьогорічні випускники 11 класу ( 8 осіб )  подякували своїм вчителям-наставникам за їхню турботу, доброту, і ті знання і вміння, що вони отримали. Класний керівник 11 класу побажала, щоб випускники підтвердили свої знання під час складання екзаменів у формі ЗНО і зауважила, що із 8 випускників 3 є претендентами на нагородження свідоцтва з відзнакою.   Сільський голова у своєму вітанні наголосив, що діти та педагогічний колектив добре спрацювали в 2018-2019 навчальному році і вручив грамоти кращим вчителям закладу: Поволоцькій Н. М., Шевченко-Запаренко О. С., Ганжі Г. М.

Свято в Станіславчицькому НВК  показало, що цей  день дійсно  сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх учнів, батьків, працівників закладу. Звучали святкові пісні та вірші, які викликали  на очах у вчителів та батьків  сльози. Найкращі учні школи отримали нагороди від директора НВК Бобошко Лариси Іванівни. Як завжди, свято в Станіславчицькому НВК відзначилось щирістю, теплотою і добротою, яку випромінюють учнівська молодь. Лариса Іванівна нагородила кожного учня у номінаціях, а 5 випускників-девятикласників – Подяками та 2 з них Похвальними листами за високі досягнення у навчанні. В кінці святкової лінійки девятикласники  випустили в небо кульки як знак легкого майбутнього життя. Привітав усіх присутніх зі святом сільський голова Колісник В.В., який відзначив роботу кращих педагогів і нагородив їх Грамотами: Дядю В. М., Броварську І. В., Заріцьку В. І. та запевнив, що керівництво громади всіляко буде підтримувати розвиток навчального закладу.

 Приємно поділитись, що за підсумками 2018 – 2019 н.р., за високі досягнення у навчанні 24 учня закладів освіти Матусівської ОТГ нагороджено Похвальними листами. Ці учні є гордістю нашої громади і хорошим прикладом для всіх інших школярів.

І ось настала довгоочікувана хвилина - в кожному учбовому закладі пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь