A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Зустріч з поетом

Дата: 15.05.2019 21:28
Кількість переглядів: 439

14 травня відбулася зустріч  учнів  Матусівської ОТГ з поетом-романтиком,  громадським діячем, доцентом Хмельницького національного університету, кандидатом фізико-математичних наук (1997), членом Національної спілки журналістів України (2011), членом Національної спілки письменників України (2014)  Віталієм Цезарійовичем Міхалевським.

     Віталій Цезарійович Міхалевський народився 3 листопада 1961р в с.Подільське Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині. Закінчив математичний факультет Чернівецького державного університету. З 1986р проживає у місті Хмельницькому. Двадцять шість років працював в в галузі зв’язку у сфері інформаційних технологій (нині «Укртелеком»). Кандидат фізико-математичних наук. Доцент Хмельницького національного університету. Член Національної спілки письменників України (з 2014). Автор дев’яти поетичних збірок. Лауреат літературно-мистецьких премій: міської – імені Богдана Хмельницького, обласної – імені Тараса Шевченка.

       Під час зустрічі з школярами поет дуже швидко завоював їхню симпатію, адже поезія Міхалевського глибоко лірична. Бальзак писав: “Кохання — то наслання! Воно породжує навіть геніальність!” Так і Віталій Міхалевський знаходить у коханні різні барви для свого натхнення. Учні з захватом слухали твори Віталія Цезарійовича, задавали запитання, аплодували.  Всі погодилися з тим, що після знайомства з його поезією відчуваєш, як прокидається в душі щось сокровенне, що глибоко дрімало в тобі, і ти починаєш переосмислювати багато речей, опинившись у силовому полі слова. На згадку про Матусівську ОТГ Віталію Міхалевському подарували книгу Яхна І.В. «Сторінками історії села Матусів» та побажали натхнення та творчих успіхів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь