A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Концерт колективу "Лісапетний батальйон"

Дата: 13.02.2019 10:54
Кількість переглядів: 1204

            Українська пісня – це бездонна душа українського народу…

                                                                                         О.Довженко

       Переконалися в цьому всі глядачі прекрасного концерту народних улюбленців – Наталі Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон», який відбувся 8 лютого в будинку культури Матусівськоії ОТГ.

      Колектив «Лісапетний батальйон – це справжні зірки з народу, переможці телевізійного проекту «Україна має талант» та просто чудові жінки. Це обєднання двох народних гуртів «Забава» та «Бабине літо», керівником яких була та є Наталя Іванівна Фаліон.

      Після перемоги „Лісапетного батальйону" на телешоу „Україна має талант", в селі П’ятничани, Чемеровецького району Хмельниччини, де живуть більшість учасників колективу, встановили в’їздний знак із зображенням велосипеда та баяна. Окрім велосипеда та музінструмента на знаці зображена корова та трактор, що символізують аграрний розвиток села. В колективі 12 учасників. В основі репертуару лежить народний гумор та авторська пісня. Колектив виконує багато народних пісень, щорічно обновляючи свій репертуар.

     «Лісапетний батальйон» вже вдруге приїжджає до Матусова. Як і минулого разу    2 роки тому в переповненому залі будинку культури глядачі сміялися від душі, підспівували і пританцьовували, бо ноги самі просилися до танцю. Колектив має свій стиль, своє індивідуальне лице, він ні на кого не схожий. Оригінальний, колоритний «Лісапетний батальйон» створив святкову атмосферу, покорив глядачів простотою та душевністю. Кожна пісня  як сторінка із життя села, як пропаганда народної культури та побуту.

       На концерт завітали не тільки жителі Матусівської ОТГ, а й сусідніх сіл району. «У кожній їхній пісні – історія з життя. Історія музична, весела, жива. В героях пісень легко можна впізнати сусідку, подругу, себе. Тому і заслужили яскраві артистки всенародну любов»,- так відгукуються про виступ «Лісапетного батальйону» глядачі після концерту.

      «Лісапетний батальйон» подарував присутнім безліч позитивних емоцій та яскравих вражень. Нові пісні, дотепні жарти надовго запам’яталися глядачам, тож хочеться побажати талановитим артистам гурту міцного здоров’я, наснаги, творчих успіхів і вдячних глядачів.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь