Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

«Поспішаймо робити добро, поспішаймо робити цей світ кращим..!»,- закликають учні та педагоги Матусівського НВК №2 всіх небайдужих.

Дата: 19.12.2018 14:16
Кількість переглядів: 784

   З приходом зими ми всі на якусь мить повертаємось в дитинство. Знову очікуємо подарунків і саме  взимку нам здається, що дива можливі,-варто лише дуже-дуже вірити в це. А ще саме взимку ми всі стаємо трішечки добрішими. Сама передсвяткова казкова атмосфера робить нас такими. Нам приємно готуватися до свят, вітати рідних  і знайомих, купувати та дарувати подарунки. Приємно бачити щасливі , усміхнені обличчя…

   Але, на превеликий жаль, є у нашому світі діти, які не отримують подарунків на свята…Незалежно від того, чи були вони слухняними і добрими, чи ні. Ці діти прийшли в наш світ не бажаними, не очікуваними і не потрібними. Від них відмовилися найдорожчі і найближчі люди: їхні батьки.

Але ж вони – просто діти- маленькі діти, які не розуміють таких жорстоких дорослих речей!

   Дізнавшись про те, що  в Черкасах є будинок малютки, учні та працівники нашої школи зібрали кошти та закупили найнеобхідніші дитячі речі : вологі серветки, памперси, мило, пральний порошок, ватні диски, зубну пасту та відправили малюкам. Разом з речами ми передаємо й частинку  тепла своїх сердець, а також сподіваємось на те, що всі малята отримають найочікуваніший, найбажаніший, найдорожчий подарунок : люблячу родину!

Добро робить нас та оточуючий світ кращим. Отже, поспішаймо робити добро, поспішаймо робити цей світ кращим, адже нам в ньому жити!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь