Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Матусівська ОТГ взяла участь у програмі стажування представників об'єднаних громад з Черкаської, Запорізької та Хмельницької областей на тему: "Децентралізація на практиці: вчимося один від одного"

Дата: 03.10.2018 15:32
Кількість переглядів: 853

До Чернівців завітали представники громад Запорізької, Черкаської та Хмельницької областей. В перший день вони мали зустріч в Чернівецькій ОДА з заступником голови ОДА - І. Богатирцем та директором департаменту регіонального розвитку Віктор Подорожний , в вході зустрічі гості ознайомилися з роботою ОДА в напрямку підтримки громад, а також із загальним станом процесу децентралізації в Чернівецькій області. Після зустрічі в ОДА, гості відвідали Чернівецький Центр розвитку місцевого самоврядування, де радниця з юридичних питань Виктория Чебан розповіла про роботу центру, а радник з фінансових питань Дмитро Прокопецьознайомив гостей з основними аспектами наповнення бюджетів громад нашої області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь