A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Відбулася сесія сільської ради

Дата: 15.06.2018 19:05
Кількість переглядів: 557

           15 червня 2018 року о 14-00 годині в приміщенні сільської ради відбулася сесія сільської ради, на якій  були присутні 18               депутатів.
            На сесії розглядались такі питання:

  • внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2017  № 3-1/VІІ «Про бюджет об'єднаної територіальної громади на 2018 рік»
    були  виділені кошти на виготовлення проектів по ремонту Матусівського НВК № 1, Матусівського НВК № 2 та Станіславчицького НВК,  виділені кошти на придбання трьох дитячих майданчиків, які будуть розташовані в Матусівських НВК №1, НВК № 2 та Станіславчицькому НВК та виділені кошти на виготовлення проекту на будівництво ринку.
  • надання допомоги тяжкохворим жителям села, які потребують коштовного лікування, це – Кужель Раїса Борисівна, Задеривушко Микола Радіонович,  Коломієць Олена Анатоліївна, відмовлено в наданні допомоги Печенюк Людмилі Василівні, так як нею не була надана лікарська довідка з заключенням про потребу коштовного лікування, а депутатами сільської ради було прийнято рішення № 8-4/VІІ «Про  виплату матеріальних допомог» про те, що надавати матеріальну допомогу одноразово і тільки таким категоріям населення:  онкохворим, хворим на туберкульоз, СНІД, одиноким матерям,  учасникам АТО та їх сім´ям (під час перебування в АТО),  особам, які потребують коштовного лікування (перебування в стаціонарі, диспансері, оперативне втручання),  на поховання.
  • розглядалась заява Сивоконь Валентини Степанівни, яка скаржиться, що СПП «Оліана» гербіцидом спалила її пшеницю, сесія вирішила рекомендувати заявнику дотримуватися правил добросусідства з СПП «Оліана», або вирішувати спір у судовому порядку.
  • розгляд заяви ПП Сторинець Ірини Анатоліївни, яка просила зменшити земельну ділянку під магазином в с.Станіславчик, сесія відмовила в зменшенні земельної ділянки.
  • розгляд заяви про затвердження проекту  землеустрою щодо відведенняземельної ділянки під садок 0,0901 га  гр.   Шевченко А.А., сесія затвердила проект землеустрою.
  • Про погодження надання земель для ведення особистого
    селянського господарства 2,00 га учаснику АТО Маняк С.В., сесія погодила надання 2,00 га учаснику АТО Маняк Станіславу Вікторовичу.
  • розгляд заяв Шульги Валентина Анатолійовича про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо надання у власність присадибної земельної ділянки, яка знаходиться біля його будинку по вул. Хмельницького, 38.
  • розгляд заяви Чепурної Лідії Миколаївни, сесія вирішила рекомендувати Чепурній Л.М. дотримуватися правил добросусідства з Греку М.В.
  • розгляд заяви Пікущої Ольги Петрівни, яка просить наділити земельну ділянку (сінокіс) 0,10 га по вул.Перемоги,8, що розташована біля її садиби, сесія вирішила наділити Пікущій О.П. 0,10 га під сінокіс.
  •  розгляд заяви Перепелиці Вікторії Романівни, яка просить наділити земельну ділянку (сінокіс) 0,40 га по вул.Перемоги,12, що розташована біля її садиби, сесія вирішила наділити Перепелиці В.Р. 0,40 га під сінокіс.
  • розгляд заяви Олійник Раїси Олексіївни, яка просить закріпити за нею земельну ділянку      в кількості 0,10 га по вул. Перемоги в с. Матусів для ведення особистого селянського господарства, яку вона займає, сесія вирішила закріпити за Олійник Р.О. земельну ділянку 0,10 га.
  • розгляд колективного звернення, сім осіб звернулися з проханням   щодо надання  копій документів, які  дають право на будівництво сміттєзвалища, сесія вирішила надати  дані копії документів для ознайомлення.
  • розгляд заяви Шульги Тетяни Іванівни та Шульги Сергія Миколайовича, які просять надати по 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, але так як депутатами було прийняте рішення  № 25-10/У1 від 25.10.2012 р., яким  встановлено  мораторій на видачу погоджень про виділення земель резерву та запасу Матусівської сільської ради (крім учасників АТО), тому сесія відмовила.
  • розгляд заяви Колісника Василя Васильовича про надання відпустки з 01.07.2018 р., сесія задовольнила заяву сільського голови Колісник В.В.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь