A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

2 червня на сільському стадіоні с. Матусів відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Наталіча Валерія Васильовича.

Дата: 05.06.2018 14:59
Кількість переглядів: 794

2 червня на сільському стадіоні с. Матусів відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Наталіча Валерія Васильовича. Свій трудовий шлях він розпочинав у далеких 80-х роках з посади спортивного інструктора, в колгоспі «Комуніст». Завдячуючи йому була відкрита Матусівська ДЮСШ. Багато його вихованців перемагали в різних турнірах, як районного, так і обласного масштабу. В 1986р. команда «Колос» с.Матусів виграла першість Черкаської області з футболу. Таких досягнень було дуже багато. Але так сталось, що Валерія Васильовича, на жаль, зараз з нами немає. І щоб зберегти пам’ять про цю людину, вирішили провести цей турнір.

    Відгукнулися взяти участь у турнірі команди с. Лебедин, збірна команда сіл Сигнаївки та Надточаївки і господарі – матусяни.

    Відкривали турнір команда с.Матусів та збірна команда сіл Сигнаївка та Надточаївка. Перемогу в цій зустрічі святкували матусяни з рахунком 3:1 завдяки голам Боршоша Сергія та Моісєєва Анатолія. В перервах між іграми для вболівальників та учасників змагань лунали музичні композиції у виконання Моісєєва А. за технічної підтримки Бойка С.

    Команда с.Лебедин свою гру із збірною Сигнаївки та Надточаївки закінчила з рахунком 1:1. Остання гра між командами Матусова та Лебедина була вирішальною. В запеклій боротьбі перемогу здобули матусяни з рахунком 3:1, посівши в турнірі І почесне місце. ІІ місце – у команди с.Лебедин, ІІІ – у збірної Сигнаївки та Надточаївки.

    Всі учасники турніру були нагороджені медалями та кубками, які вручив голова сільської ради Матусівської ОТГ Колісник В.В. Після нагородження всіх учасників запросили за святковий стіл.

    Турнір відбувся завдяки фінансовій і спонсорській підтримці сільської ради Матусівської ОТГ – голова Колісник В.В. та  фермерському господарству «Ольвія» – директор Кравченко І.В.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь