A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

НВК №1

Дата: 27.02.2018 21:06
Кількість переглядів: 673

                               Ще тільки лютий …
                                                                    Любов підносить серце над землею
                                                                    І робить дивовижні чудеса.
                                                                    Стає людина зовсім  інша з нею,
                                                                    Тоді в її душі живе краса.
                                                                    Тоді в душі троянда розцвітає,
                                                                    Співає у душі тоді весна!
                                                                    Любов людська велику силу має,
                                                                    Зцілити може й оживить вона.

  Ще не весна . Ще тільки лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні. Тож вечір, який відбувся 16 лютого в Матусівському НВК №1, був присвячений коханню. Саме йому, коханню! Нерозділеному і взаємному!  Гіркому і солодкому! 

Вічному коханню!

   Святково прикрашена актова зала радо вітала і учасників, і глядачів. На сцені головний атрибут свята -  валентинка - велетенське червоне серце - символ кохання.

   За легендою, Валентин був лікарем та священиком. В ті далекі часи злий римський імператор Клавдій ІІ заборонив закоханим одружуватися. Він хотів, щоб чоловіки всі свої сили віддавали битвам в його війську, нікого не любили і не мали дружин та дітлахів. Але святий Валентин таємно вінчав закохані пари. За це його заарештували і стратили. А потім люди назвали День закоханих на честь цього чоловіка, який віддав життя за любов.

   Прототипом першої валентинки став лист до дочки тюремника, написаний Святим Валентином у день страти. Закохані дарують одне одному солодощі, іграшки, квіти.

    Гравці святкового шоу «Хто зверху?»  теж обдаровували один одного чарівними компліментами. Команду дівчат ( найчарівнішу та найрозумнішу половинку  шкільного товариства ) представляли  Люда Короткова, Настя Яремчук, Настя Печена та Альона Седик. А чоловічі місця були віддані тим, хто в недалекому майбутньому займе керівні посади та депутатські крісла, а саме: Максиму Шульзі , Миколі Довгалю , Віктору Полтавцю та Дмитру Денисенку. Найзаповзятіша аудиторія  вболівальників щосили  підтримувала «свою» команду  довготривалими оплесками та гучними скандуваннями

 « МУ-ЖИ-КИ»  або « ДІВ-ЧА-ТА». Верховним суддею цієї неперевершеної гри  була пані Справедливість - Підвезена Г.М. З самого початку гри  голова правосуддя встановила правила: « За мною - об’єктивність. За вами- цікавий двобій ерудованості, логіки та інтелекту».

    І гра стартувала … Це треба було бачити: команди- суперники показували найкращі якості, демонстрували багатющий на епітети словниковий запас, проявляли грандіозні пізнання в різних галузях науки, техніки, побуту, працювали  на швидкість та вміння орієнтуватися в найзаплутаніших обставинах, оперативно (за вказаний час ) складали хитромудрі відповіді, і, звичайно ж , освідчувалися в коханні, але без слів - мімікою . Здавалося неможливим вгадати мультяшного улюбленця, почувши підказку тільки словами «так» та «ні». Але і з цим завданням команди впоралися .  А як хвацько хлопці визначилися з такими ультрамодними назвами кольорів: аквамариновий, лососевий , фуксія, аметистовий, спаржевий.  Та й дівчата дали про себе знати: відгадали всі  марки авто, на яких роз’їжджають «найкрутіші». Байдужим не залишався ніхто.

    І ось настав момент істини. Пані суддя, враховуючи компетентність і всеобізнаність  гравців, поставила всі крапки над і: хто ж зверху? Чоловіки чи жінки? Розв’язка виявилась неочікуваною, адже фінальний конкурс  дав можливість команді подвоїти свої бали! І перемогу отримали… ХЛОПЦІ!!!

   Усіх святкових витівок, що їх на День Святого Валентина роблять досить-таки серйозні люди, перелічити просто неможливо.  От і наші претенденти на звання найромантичнішої пари робили буденне життя казкою . Кавалери переносили своїх дам через непрохідні місця-калюжі, кружляли з ними в чарівному вальсі на малесенькому шматочку газети, із зав’язаними очима знаходили руку обраниці. Конкурсів було безліч. І ось перемога , здавалося, вже чекає наймолодшу пару Віктора та Вікторію. Але ж -  ні. Титул «Найромантичніша пара » дістався Руслану та Анні.

    Звичайно, це лише гра. Коли вони виростуть , знайдуть  свою справжню любов , таку , щоб на все життя.

   І знову  рідна школа  запалює ліхтарі дискотеки. Передчуття чогось чудесного і чарівного витає в морозному повітрі, піднімаючись разом з легкої поземкою до кришталевих куполів дерев. Шкільні вікна блимають різнокольоровими відблисками в ритмі ніжних мелодій. Юнаки  і дівчатка невтомно кружляють у вальсі закоханих. Свято дарує всім нам нестримну радість і нескінченну любов.

                               

                                                                       Учні 11 класу Матусівського НВК №1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь