A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Всесвітній день прибирання

Дата: 16.09.2022 10:46
Кількість переглядів: 237

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» - учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні. У 2021 році об’єднали 31 1665 учасників у 24 областях України, які очистили понад 3945 локацій від 1022 тон сміття, з яких 70 тони вторинної сировини відправили на перероблення.

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, молодь та громадяни об'єднують зусилля і разом гримають екологічну оборону.
Загальносвітовий рух хоче об’єднати людей і зробити Україну чистішою з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно-корисної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь