A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В громаді висадили понад 200 зелених насаджень

Дата: 16.04.2021 18:16
Кількість переглядів: 1459

    16 квітня, напередодні Всеукраїнського дня навколишнього середовища, яке відзначається в третю суботу квітня, в Матусівській громаді провели заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля. За кошти місцевого бюджету були придбані саджанці самшиту, ялівця козацького та звичайного, жасміну, багрянця, верби плакучої, гінкго, ялини канадської, спіреї та саджанці троянд.

   Зелені насадження висадили в Матусові на території зони відпочинку  та біля Свято-Вознесенського храму на вул.Тодося Осьмачки; біля обеліску Слави; біля адмінбудівлі на вул. Кравченка; біля дитячого майданчика на вул. Вишневій. В Станіславчику озеленили територію біля братської могили; памятного знаку жертвам голодомору та біля будівлі старостату. Під час заходу дружно трудились працівники сільської ради, комунального підприємства та активні жителі населених пунктів: Надія Миронець, Галина Маняк, Тетяна Івлієва, Олексій Броварський, Сергій Броварський, Світлана Коломієць. Воду для поливу рослин підвезли працівники ФГ «Шипельова О.А.». 

   Щиро дякуємо всім за допомогу,  адже разом ми зробили корисну справу - покращили благоустрій та екологічний стан нашої  громади.

   Велике прохання до мешканців громади: не завдавайте шкоди зеленим насадженням, нехай вони будуть окрасою і приносять радості нам та майбутнім поколінням. Сільська рада сподівається на вашу громадянську свідомість.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь