A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В навчальних закладах громади провели заходи під назвою «Уроки важливих змін».

Дата: 28.10.2019 13:04
Кількість переглядів: 395

25 жовтня  в навчальних закладах Матусівської ОТГ проектний менеджер громади Вікторія Шурдук та директор Черкаської філії АТ «Альфабанк» Олег Лисенко провели заходи під назвою «Уроки важливих змін» в рамках проекту «Маленький тур для великих змін». «Уроки важливих змін» - це пілотний освітній курс з громадянської освіти для учнів початкової школи, розроблений громадською організацією «МІНЗМІН». Курс «Уроки важливих змін» складається із чотирьох основних частин – «Я змінюю!», «Світ навколо мене», «Влада», «Доброчесність».

Для дітей молодшої ланки був проведений урок під назвою «Я змінюю!».  Дітям надзвичайно цікаво було дізнатися, як втілювати зміни, чому помічати зміни це важливо. Метою уроку було донести до дітей те, як змінюється все, що нас оточує, і те, як змінюємося ми, а також встановлювати логічні зв'язки та з'ясовувати наслідки подій. Також були проведені практичні завдання, що дозволили проявити творчість та винахідливість дітей. Важливі запитання до обговорення та дискусії, де кожен учень мав змогу висловити свою думку та почути думки своїх колег. Сподобалися дітям і групові вправи та ігри, які закликали  до співпраці та ефективної роботи в команді.

Старшокласники із цікавістю подивилися презентацію відеоролика під назвою «Фінансова грамотність». Вони зараз в такому віці, коли потрібно готуватися до дорослого життя. Тому все побачене вони зможуть використовувати в подальшому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь